Nota legal i política de privacitat

1. Responsabilitat dels usuaris per ús i contingut

Tant l'accés al lloc web, com l'ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateix, seran d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi. Per tant, l'ús que pugui fer de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels usuaris, qui seran plenament responsables del seu accés i correcte ús. Els usuaris estaran obligats a fer ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i respecte a la legalitat vigent, tot això segons les possibilitats i fins pels quals estan concebuts. SET enginyeria no assumeix cap responsabilitat sigui directament o indirectament per qualsevol dany o pèrdues derivades de l'ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.

2. Dades identificatives

www.7se.cat és un domini d'Internet, el propietari és E-SET SERVEIS D'ENGINYERIA, S.L.P., amb domicili social a Carrer Granada, 16, codi postal 43003, proveïda de NIF B43912344. L'objectiu de SET enginyeria amb aquest lloc web és presentar els seus serveis.

3. Concepte d'usuari

La utilització de la web atribueix la condició d'usuari, i implica l'acceptació plena i sense reserva de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per SET enginyeria en el mateix moment en què l'usuari accedeixi a la web. En conseqüència, l'usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la web, ja que pot patir modificacions.

4. Accés i visita del lloc web

La prestació del servei del lloc web per part de SET enginyeria té caràcter gratuït, i l'accés als continguts exigeix ??la prèvia subscripció o registre.

5. Visita correcta del lloc web

Vostè es compromet a utilitzar el lloc web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei i les presents condicions, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera vostè s'obliga a no utilitzar el lloc web, els seus continguts i serveis amb fins o efectes il·lícits, contraris al contingut d'aquestes condicions, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o perjudicar el lloc web i/o els seus continguts i/o serveis o impedir la normal utilització o gaudi d'aquests per part d'altres persones.

Vostè s'haurà d'abstenir de manipular les dades identificatives de SET enginyeria que s'ofereixen a l'espai web www.7se.cat. Vostè haurà d'abstenir-se de manipular els dispositius tècnics de protecció de continguts o d'informació, i en general de configuració de l'espai web www.7se.cat.

6. Informació sobre els links

SET enginyeria, no es fa responsable de les webs no pròpies a les que pot accedir mitjançant vincles "links" o de qualsevol contingut posat a disposició per tercers. Qualsevol ús d'un vincle o accés a una web no pròpia és realitzat per voluntat i risc exclusiu de l'usuari i SET enginyeria no recomana ni garanteix cap informació obtinguda a través d'un vincle aliè a la web de SET enginyeria, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivada de l'ús d'un vincle, o de la informació obtinguda a través d'ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l'accés, o de l'intent d'emprar un vincle, tant en connectar a la web de SET enginyeria com en accedir a la informació d'altres webs des de la web de SET enginyeria

7. Renúncia i limitació de la responsabilitat

La informació i serveis inclosos o disponibles a través de la pàgina web poden incloure incorreccions o errors tipogràfics. De forma periòdica, s'incorporen canvis a la informació continguda. SET enginyeria pot introduir en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts. SET enginyeria ha obtingut la informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com a fiables, però si bé s'han pres les mesures corresponents per assegurar que la informació continguda sigui correcta, no garanteix que sigui exacta, actualitzada i completa.

8. Informació sobre l'exempció de tota responsabilitat derivada d'una fallada tècnica i/o de contingut

SET enginyeria declina qualsevol responsabilitat en cas que existeixin interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, qualsevol que sigui la causa. Així mateix, SET enginyeria no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència d'aquestes caigudes, suspensions temporals del fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que li pugui ser causat als usuaris per causes alienes SET enginyeria

SET enginyeria no declara ni garanteix que els serveis o continguts no siguin interromputs o que estiguin lliures d'errors, que els defectes siguin corregits, o que el servei o el servidor que ho posa a disposició estiguin lliures de virus o similars, sense perjudici que SET enginyeria, realitzi els seus millors esforços per a evitar aquest tipus d'incidents. En cas que l'usuari prengués determinades decisions o realitzés accions amb base a la informació inclosa en qualsevol dels websites, es recomana la comprovació de la informació rebuda amb altres fonts, sense incórrer en cap responsabilitat per aquest motiu SET enginyeria

9. Propietat industrial i intel·lectual

Els continguts prestats per SET enginyeria així com els continguts abocats en la xarxa a través de la seva pàgina web, constitueixen una obra en el sentit de la legislació sobre propietat intel·lectual pel que es troben protegits per les lleis i convenis internacionals aplicables en la matèria.

Queda prohibida qualsevol forma de reproducció, distribució, comunicació pública, transformació, posada a disposició i, en general, qualsevol altre acte d'explotació pública referit tant a la pàgina web com al seu contingut i informació, sense l'exprés i previ consentiment i per escrit de SET enginyeria

En conseqüència, tots els continguts que es mostren en els diferents websites i especialment, dissenys, textos, gràfics, logos, icones, botons, software, noms comercials, marques, dibuixos industrials o qualsevol altre signe susceptible d'utilització industrial i comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de SET enginyeria o de tercers titulars dels mateixos que han autoritzat degudament la seva inclusió al lloc web.

Els continguts, imatges, formes, opinions, índexs i altres expressions formals que formin part de la pàgina web, així com el software necessari per al seu funcionament i visualització constitueixen així mateix l'obra en el sentit del Dret d'Autor i queden, per tant, protegides per les convencions internacionals i legislació nacional en matèria de propietat intel·lectual que resultin aplicables.

Queda prohibit tot per virtut del qual els usuaris dels serveis o continguts puguin explotar o servir-se comercialment, directament o indirectament, en la seva totalitat o parcialment, de qualsevol dels continguts, imatges, formes, índexs i altres expressions formals que formin part de la pàgina web sense permís previ i per escrit de SET enginyeria

SET enginyeria és lliure de limitar l'accés a la pàgina web, i als productes i/o serveis en elles oferts, així com la consegüent publicació de les opinions, observacions, imatges o comentaris que els usuaris puguin fer-li a través del correu electrònic.

SET enginyeria, en aquest sentit, podrà establir, si ho considera oportú, sense perjudici de l'única i exclusiva responsabilitat dels usuaris, els filtres necessaris a fi d'evitar que a través de la seva pàgina web puguin abocar-se a la xarxa continguts o opinions, considerats com racistes, xenòfobs, discriminatoris, pornogràfics, difamatoris o que, de qualsevol manera, fomentin la violència o la disseminació de continguts clarament il·lícits o nocius.

Aquells usuaris que enviïn a la pàgina web de SET enginyeria al seu departament de suggeriments, observacions, opinions o comentaris per mitjà del servei de correu electrònic, tret que expressin de manera certa i inconfusible el contrari, autoritzen SET enginyeria per a la reproducció, distribució, exhibició, transmissió, retransmissió, emissió en qualsevol format, emmagatzematge en suports, digitalització, posada a disposició des de bases de dades pertanyents a SET enginyeria, traducció, adaptació, arranjament o qualsevol altra transformació de tals observacions, opinions o comentaris, els usuaris declinen qualsevol pretensió crematística a càrrec de SET enginyeria

D'acord amb el que assenyala el paràgraf anterior, SET enginyeria queda autoritzada igualment per procedir a la modificació o alteració de tals observacions, opinions o comentaris, a fi d'adaptar-los a les necessitats de format editorial de la pàgina web, sense que per això pugui entendre que existeix en absolut qualsevol tipus de lesió de qualsevol de les facultats morals de dret d'autor que els usuaris poguessin ostentar sobre aquelles.

Queden prohibits qualsevol dels recursos tècnics, lògics o tecnològics per virtut dels quals un tercer pugui beneficiar-se, directament o indirectament, amb o sense lucre, de tots i cadascun dels continguts, formes, índexs i altres expressions formals que formin part de la pàgina web, o de l'esforç dut a terme per SET enginyeria per al seu funcionament. En concret, queda prohibit tot link, hyperlink, framing o vincle similar que pugui establir-se en direcció a les pàgines web de SET enginyeria sense el consentiment previ, exprés i per escrit de SET enginyeria Qualsevol transgressió del disposat en aquest punt serà considerada com a lesió dels legítims drets de propietat intel·lectual de SET enginyeria sobre la pàgina web i tots els continguts de la mateixa.

SET enginyeria no assumirà cap responsabilitat davant conseqüències derivades de les conductes i actuacions abans citades, de la mateixa manera que no assumirà responsabilitat alguna pels continguts, serveis, productes, etc., de tercers als quals es pugui accedir directament o a través de banners, enllaços, links, hyperlinks, framing o vincles similars des dels websites de SET enginyeria

 

10. Política de Cookies

Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-li. El conjunt de "cookies" ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar què pàgines troben els nostres usuaris útils i quins no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i usabilitat de la nostra web. Tingui en compte que les cookies no poden danyar el seu equip i que, a canvi, el que estiguin activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.
La informació que li proporcionem a continuació, li ajudarà a comprendre els diferents tipus de cookies:

  • Cookies de sessió: Són cookies temporals que romanen en l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandoni la pàgina web, per la qual cosa cap queda registrada en el disc dur de l'usuari. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveixen per analitzar pautes de tràfic en la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitant el seu ús.
  • Cookies permanents: Són emmagatzemades en el disc dur i nostra web les llegeix cada vegada que vostè realitza una nova visita. Una web permanent posseeix una data l'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Les utilitzem, generalment, per facilitar els serveis de compra i registre.
  • Cookies polivalents: Una cookie pot utilitzar-se per a diverses finalitats, per la qual cosa únicament podrà estar exempt del requisit de consentiment si totes i cadascuna de les finalitats per les quals s'utilitzi estan individualment exemptes del requisit de consentiment.

L'usuari té en qualsevol moment l'opció d'impedir la generació de “cookies”, mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu programari “navegador”. No obstant això, SET enginyeria , no es responsabilitza que la desactivació de les mateixes impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.

Exemples de configuració de les cookies a diferents navegadors:

Google Chrome

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Windows Explorer

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Apple Safari

http://support.apple.com/kb/ph5042

Els informem que SET enginyeria no utilitza cap mena de “cookies”, per el tractament de dades personals, que permetin la identificació de persones físiques concretes.

Una vegada llegida tota la informació facilitada, avisem a l'usuari que, si prossegueix la seva navegació pel nostre lloc web, sense haver pres les mesures oportunes de personalització dels seus navegadors, per impedir la instal·lació de les cookies emprades pel mateix, en els termes inclosos en l'article 22.2 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, segons la redacció del mateix donada pel RD 13/2012 de 30 de març, pel qual es transposen directives en matèria de mercats interiors d'electricitat i gas i en matèria de comunicacions electròniques estarà prestant el seu consentiment per a la utilització dels referits mecanismes.

11. Llei i jurisdicció

Les presents condicions així com qualsevol relació entre vostè i SET enginyeria es regiran per la legislació espanyola. Per a qualsevol qüestió litigiosa entre vostè i SET enginyeria derivada de l'existència o contingut d'aquestes condicions o de la seva visita al lloc web, ambdues parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Tarragona.

12. Política privacitat

12.1 Responsable.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: E-SET SERVEIS D'ENGINYERIA, S.L.P.

Dir. Postal: C/ Granada, 16 - 43003 Tarragona (Tarragona) Telèfon: +34 977 213 529

Correu electrònic: 7@7se.cat.

12.2 Finalitat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Prestacions de serveis:

Gestió de sol·licituds de pressupostos.

Gestió i manteniment de la relació comercial i de servei establerta Gestió de les comunicacions no comercials de l'empresa.

Comunicacions comercials:

Contestar a les sol·licituds d'informació, aclariments o dubtes.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Dades de clients/proveïdors: mentre es mantingui la relació contractual i / o negocial. I un cop finalitzada, durant el termini necessari per complir amb les obligacions legals aplicables. (4 anys normativa fiscal, 6 anys normativa mercantil)

Dades de contactes: mentre es mantingui la relació.

Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada:

Les seves dades no s'utilitzaran per a decisions automatitzades ni per a l'elaboració de perfils.

12.3. Legitimació del tractament

Per quins motius podem tractar les seves dades personals?

Perquè el tractament és necessari per a l'execució del contracte de serveis o adopció de mesures precontractuals: En el cas de les prestacions de serveis i enviament de pressupostos.

Perquè el tractament és necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament: En el cas de tractaments de dades de clients per al compliment de normatives comptables, fiscals, empresarials, laborals i mercantils.

Per un interès legítim del responsable:

En el cas de respostes a les sol·licituds d'informació, aclariments o dubtes, als efectes de poder atendre-la.

12.4. Destinataris

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Als departaments interns de la pròpia empresa en la seva qualitat de responsable del tractament de dades Encarregats de tractament:

Determinats prestadors de serveis de l'empresa actuant com a encarregats de tractament de dades tenen accés a les dades personals necessàries per a dur a terme el servei. Aquest proveïdors de serveis poden ser:

Proveïdors de correu electrònic. Assessoria fiscal

Tercers:

Les dades personals no és comunicaran a tercers, llevat dels casos legalment previstos o quan vostè ens ho autoritzi expressament. El responsable del fitxer no cedirà les seves dades per a la seva utilització amb finalitats comercials.

Es preveuen de transferències internacionals de dades?

No es preveuen.

12.5. Drets

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si E-SET SERVEIS D'ENGINYERIA, S.L.P. està tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar- se oposar-se al tractament de les seves dades. E-SET SERVEIS D'ENGINYERIA, S.L.P. deixarà de tractar les dades, llevat de motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè pot exercir els seus drets dirigint-se per escrit al responsable del fitxer, C/ Granada, 16 - 43003 Tarragona Email: 7@7se.cat, adjuntant còpia de document que acrediti la seva identitat.

L'Interessat té també dret a retirar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament de les dades que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control : Agencia Española de Protección de Datos - C/ Jorge Juan, 6, 28001 Madrid - Tel: 901 100 099 - 91 266 35 17 - www.agpd.es.

12.6. Mesures de seguretat

E-SET SERVEIS D'ENGINYERIA, S.L.P. de conformitat amb el previst en la normativa vigent en matèria de protecció de dades nacionals i europees, adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat del tractament de dades personals i per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de la informació i els riscos a què estan exposats.